A mindennapok problémáján túl

a távolba mutatunk

A napi ellátás minőségének javításán felül olyan személyeket támogatunk, akik már készek a változásra, csak nem találják ehhez az eszközöket. Részükre segítőinken és partnereinken keresztül fejlesztő foglalkozásokat szervezünk, pályázati úton továbbképzésükben és lakhatásukban is támogatjuk őket.

Saját kezdeményezésű programokat és kampányokat szervezünk annak érdekében, hogy segítőink és a nagyközönség megismerhessék az embert a hajléktalan címke mögött, és akár személyes támogatói kapcsolatok alakulhassanak ki.

Pályázatok

Kipihenten, jóllakottan, megfelelő öltözetben menni dolgozni sokunk számára be sem azonosítható öröme a mindennapoknak. Vannak azonban, akik szeretnének dolgozni, de a körülményeik ellehetetlenítik a munkavállalást és ezzel az önálló életbe való visszatérés elé már az út elején akadály gördül. Van lehetőség a segítségre ilyenkor is. Alapítványunk bevezette a munkába való visszatérést támogató programját, amelybe már 5 kliensünket tudtuk bevonni.

A munkába állást segítő programunk bevezetésére a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány által szervezett Élő Adás adománygyűjtő est nyerteseként adódott lehetőségünk. Programunk az első időkben praktikus, kifejezetten a munkavállalást segítő eszközökben megnyilvánuló támogatási formákat jelent, amelyeket kliensünk a továbbiakban saját jövedelméből tud majd beszerezni.

A támogatás

Feltételei és formái

A támogatottság feltétele a folyamatos munkaviszony és a heti 1x személyes találkozás.

A program első lépéseként egy első személyes beszélgetés keretén belül közösen felmérjük, hogy az adott esetben mire van szükség a munkába álláshoz vagy a munka megtartásához hosszú távon is és ehhez hozzátesszük, hogy mi miben tudjuk segíteni.

Akiknek segítettünk

Ékeztetés
(reggeli, ebéd, vacsora)

Munkaruha, munkacipő

Tisztasági csomag

Telefon

Telefon feltöltés

BKK bérlet

Tartozás rendezés támogatása

Lakhatási támogatás

Változtasson meg még ma egy életet!

Amíg a szegénység, az igazságtalanság és az egyenlőtlenség fennáll, egyikünk sem nyugodhat meg igazán. Nem kell sok ahhoz, hogy megváltoztasson egy életet, mi azért dolgozunk, hogy ez a változás pozitív és maradandó legyen.

TÁMOGASSA MUNKÁNKAT